Black window

Ännu en dag har passerat, imorgon är det söndag och på måndag börjar skolan igen. Helgerna går så otroligt fort och innan man ens hunnit blinka så är det måndag och stressen sprider sig i kroppen.
Egentligen ska jag inte klaga för gårkvällen blev riktigt trevlig. Jag och Peter (min kusin) började dricka lite smått hemma hos mig och sedan kom Tryggve och hämtade mig.
Hos Tryggve var det en hel del folk och där fortsatte vi dricka och snacka till natt blev morgon.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Jag och Tryggve vaknade runt 14:30 men vi låg kvar och slappade i sängen till 16:00 ungefär, då Marcus kom och hämtade mig.

Nu har jag precis tryckt i mig en massa tacos (+ godis ;) och snart ska jag bege mig hem till Tryggve där chips&film väntar! :)

Imorgon blir det gym+solning för min och Zandras del :)
Puss



Fredag: En full vindöggd Johanna med ful peruk. Enjoy

090129


Sexton dagar sedan jag senast bloggade, och skälet till att jag gjorde en ny var för att jag var för inaktiv på den förra? Bah, skärpning Johanna.

Just nu känns bara allt som har med skolan att göra stressigt och jobbigt. Har sjukt mycket jag måste hinna med denna vecka för att överhuvudtaget kunna överleva nästa.
Idag slutade jag i alla fall 13:50 och efter skolan bestämde jag mig för att gå en långpromenad eftersom att det var skinande sol ute. Riktigt mysigt.
När jag kom hem lagade jag mat och pluggade det sista inför vänster-partiet-redovisningen..-som-jag-inte-pallar-alls.

Nu ska jag fortsätta med mitt referat och slutligen göra klart diktanalysen, så Ullrika blir glad.

Imorgon är det i alla fall fredag vilket betyder att jag sen har en hel helg på mig att bara vila ut. (pluggapluggaplugga)
Jag ser i alla fall fram emot en lugn och avslappnad helg med en gnutta träning och en gnutta plugg. Istället för en Alkofest-halva-helgen-bakis-helg.

Har rensat en hel del från datorn idag eftersom att jag hade på tok för mycket filmer, bilder och musik. Dock sparade jag nästan alla bilder eftersom att de är alldeles för jobbigt att kasta. (dessutom blir det ännu roligare att se dem om ett par år)
En hel del musik rensade jag bort i alla fall och istället tankade jag hem Spotify - verkligen helnice!

Nej nu ska jag göra mig en kopp té och se ett avsnitt Gossip innan jag cyklar hem till Tryggve

Pussipuss /J


Findus oxpytt.


Mamma och pappa kommer vara bortresta ett tag nu.
De ska åka kryssning till en del länder och just nu befinner de sig i Barcelona vilket betyder att jag och Micke måste laga middag ensama.
Micke började ganska nyss med att steka pytt i panna och gissa vad han fann? Jo en träbit i förpackningen. :O
Fy på Findus oxpytt.


  

 

Sick och being sick

Imorse när jag vaknade bestämmde jag mig på en gång för att bara somna om. Med ett huvud som dunkade och en hals torrare än Sahara så känns det inte mer än rätt att vara hemma.
Lite dåligt samvete får jag dock eftersom att jag var borta hela förra fredagen och för att dethär är veckans viktigaste och mest innehållsrika skoldag.

Jag får väl plocka fram de pluggmaterialet jag har hemma och sätta mig en stund senare då. Men nu ska jag först gå ner och sätta på kaffe och sedan se på något avsnitt av Dexter.

Dexter Intro


Mini's first time

Jag kanske talar till mig själv när jag säger
att man borde stanna upp ibland och se
för man lär sig ingenting på att blunda för sitt liv
och bara springa runt och låtsas att man ler

~

Igår satt jag och tänkte igenom hur morgondagen (idag) skulle se ut.
Jag skulle i sedvanlig tid gått upp, gjort det som göras skulle och sedan bege mig till skolan. Skoldagen skulle gå lätt som en plätt eftersom att jag skulle vara riktigt utvilad. (somnade runt 03 inatt) Efter skolan skulle jag genast gå hem, plocka fram läxböckerna, göra det som göras ska och sedan spendera kvällen framför en bra film med gott samvete.

Men nej, en alldeles för trött Johanna stänger av alarmet när det klockan 06:30 ringer och somnar om. Blev inte speciellt mycket mer sömn eftersom att pappa runt 07:30 pånytt väckte mig. Hade väl inget annat val än att sega på mig kläderna, smeta på lite smink och trampa iväg till skolan. Med en mage som inte matats på länge och ögonlock tunga som bly genomled jag de första lektionerna innan det äntligen var dags för lunch - soppa.

Är fortfarande ruskigt trött så att plugga har jag inte haft lust med. Mina tankar kretsar kring plugg, plugg och plugg. Vad som ska göras och när det ska göras och om det ska göras.
- Ja Johanna, det SKA göras!
- Okej Johanna, men inte nu.. Kan vi inte ta det imorgon? Eller varför inte nästa år?


Nej nu ska jag dricka kaffe och sedan ska jag cykla hem till Tryggve och mys-pys-film-titta! :)
Och sen, kanske imorgon ska jag ta tag i allt, precis allt skolarbete.

Det blir "Mini's first time" med Tryggve.. så jag slänger upp en trailer.



Love is in the air



det handlar om fingertoppar
och om händer som vill bo i varandra
om att springa skrattande genom ösregn
att göra fruktsallad och fläta ord
och att dricka te tillsammans när nätterna förvandlas till morgon

om varmfamnar och enkelhet
att gömma sej i tält av mjukhet tillsammans
och att veta, att &-tecknet mellan du & jag egentligen är ett bindestreck



i tjugotvå månader & en dag har du ägt mitt hjärta. Jag älskar dig Ulf Simon Tryggve Oom.






Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0